fbpx
Webdesign - lars-B

Website

Er dit website “Open for business”?

Website mig her og website mig der

For en grafisk designer er internettets fortsatte behov for nye hjemmesider, et overflødighedshorn af grafiske muligheder. Vi er vilde med at lave hjemmesider. Og vi er vilde med det faktum at tekniske muligheder og brugernes behov, hele tiden udvikler sig. Kravene til et moderne website ændrer sig hele tiden. Google kommer ofte med nye betingelser, hvis siden fortsat skal rangere fornuftigt. Brugerne forventer større brugervenlighed, høj hastighed og features, der kan inspirere og underholde, også på mobilen. Et godt website må derfor aldrig hvile på laurbærrene. Det skal løbende opdateres, både teknik, SEO og indhold. Et godt website skal være under konstant overvågning og forvandling, hvis det skal undgå at blive overhalet af konkurrenterne. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, med at designe dit webprojekt.

Vækstdrevet design

Når nu hjemmesiden er blevet vores primære salgskanal skal vi også have alt vores fokus på den. Vi kan nemt planlægge og ændre vores markedsførings aktiviteter og tilpasse dem vores aktuelle behov. Vi kan hurtigt og effektivt ændre fokus, på andre produkter eller andre kunder hvis behovet opstår. Vi har også mulighed for at måle effektiviteten af vores website. Vi har værktøjer til, løbende at holde øje med de besøgendes brug af sitet. Har du overvejet om dit website er gearet til dette? Får du nok ud af dit website? Der tales meget om vækstdrevet design, som er den moderne måde at udvikle og vedligeholde et website på. Har du brug for vejledning omkring dette, så lad os tage en snak om det. Vi har dyrket konceptet en del og finder det meget spændende. Vi passer en allerede række sites og der også plads til at passe dit. Læs mere om “Vækstdrevet Design” her.

 • Corporate websites

  – lige fra det mindre virksomhedssite vi kalder for et “udvidet visitkort” til et større indholdsrigt site for en større virksomhed

 • Kampagnesites

  – et midlertidigt site, typisk til at understøtte en aktuel markedsføringskampagne eller en særlig event

 • Produktsites

  – ofte et salgsværktøj måske med en webshop tilknyttet

 • Blogsites

  – til information og debat

 • Magasin sites

  – svarer til tidligere trykte magasiner, nu bare som online medie.

Vi startede med simple hjemmesider i HTML

Senere blev det mere avanceret og til en del websites i Joomla og WordPress. Efterhånden har WordPress vokset sig større og de seneste år, har det været vores foretrukne platform. WordPress er tidens største og mest benyttede open-source CMS system. Det er det system der udvikles mest på, og har for længe siden har overhalet alle konkurrenter. Systemet er meget fleksibelt og kan næsten skræddersys til et hvert formål. Den hyppige opdateringsrate og de mange WordPress udviklere over hele verden gør, at systemet fortsat er med på de nyeste tendenser og trends indenfor web- og SEOteknologi.

Et website er typisk hovedrolleindehaveren i den digitale kommunikation, eller de der kaldes virksomhedens digitale platform. Det er her, at din virksomhed kan skabe sig en online identitet, informere og engagere dine besøgende og naturligvis sælge produkter eller services.

Mangler du sparring eller inspiration til din markedsføring?

Vi supergode til at lytte. Er du god til at tale, så slå på tråden, eller book et uforpligtende møde, og lad os høre om dine ideer og behov

Menu

Kontakt

Ring eller skriv
– vi sidder klar til at hjælpe

Slotsgade 49, 1 sal
3400 Hillerød

LinkedIn
Instagram
5151 4414