fbpx

Webløsninger

Er dit website "Open
for business"?

Vi bygger ikke bare websites, men komplette webløsninger til din digitale markedsføring.

Har du brug for et nyt website?

Vi er klar til at hjælpe dig med den rigtige plan. Vi ser dit website som en del af en samlet løsning der skal tilpasses netop din forretning. Vi hjælper dig med den rigtige løsning til din digitale markedføring.

Vi kan hjælpe med blogindlæg, Social Media kampagner, email marketing og meget mere. Dit website er en vigtig salgskanal og direkte forbundet til dine andre salgsværktøjer. Lad os sammen finde den bedste måde at udnytte alle de muligheder den digitale markedsføring giver din forretning.

Vi hjælper dig med at skabe det rigtige billede af dig, din forretning og dine ydelser eller produkter. 

Dit website er som et butiksvindue. Det viser nye og fremtidige kunder, hvem du er og hvad du tilbyder.

Corporate websites

Er alt fra et mindre virksomhedssite vi kalder for et “udvidet visitkort”, til et større og mere indholdsrigt website

Kampagnesites

Er et midlertidigt site, typisk til at understøtte en aktuel kampagne eller en særlig event

Produktsites

Typisk et salgsværktøj eventuelt med en webshop tilknyttet

Blogsites

Til information og debat

Magasin sites

Svarer til tidligere trykte magasiner, nu bare som online medie.

Landingpages

Oftest en enkeltstående side med et særligt formål. Kan være en del af et større site, men kan også stå alene

Får du nok ud af dit website?

Vækstdrevet design

Vi arbejder med en proces der kaldes “vækstdrevet design” – en arbejdsmetode der sikrer dig en fornuftig og gradvis udvikling af dit website, samt et godt overblik over fremtidige aktiviteter og omkostninger. Vi kan med vækstdrevet design, nemt planlægge og ændre vores markedsførings aktiviteter og tilpasse dem det aktuelle behov. Vi kan hurtigt og effektivt ændre fokus, på andre produkter eller andre kunder hvis behovet opstår. Vi kan løbende måle effektiviteten af vores website. Vi har værktøjer til at holde øje med de besøgendes brug af sitet. Har du overvejet om dit website er gearet til dette?

Vækstdrevet design er den moderne måde at udvikle og vedligeholde et websites på. Har du brug for vejledning omkring dette, så lad os tage en snak om det. Vi har dyrket konceptet en del og finder det meget super effektivt. Vi passer en række websites efter denne model og der også plads til at passe dit. Læs mere om “Vækstdrevet Design” her.

Website mig her og website mig der

Vi er vilde med at lave hjemmesider. Og vi er vilde med det faktum at tekniske muligheder og brugernes behov, hele tiden udvikler sig. Kravene til et moderne website ændrer sig hele tiden. Google kommer ofte med nye betingelser vi bør tage højde for, hvis siden fortsat skal rangere fornuftigt.

Brugerne forventer større brugervenlighed, høj hastighed og features, der kan inspirere og underholde, på desktop og mobil. Et godt website må aldrig hvile på laurbærrene. Det skal løbende opdateres, både teknisk, SEO- og indholdsmæssigt. Et godt website skal være under konstant overvågning og forvandling, hvis det skal undgå at blive overhalet af konkurrenterne. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, med den komplette og effektive webløsning.

Vi startede med simple hjemmesider i html

Senere blev det mere avanceret og til en del websites i Joomla og WordPress. Efterhånden har WordPress vokset sig større og de seneste år, har det været vores foretrukne platform. WordPress er tidens største og mest benyttede open-source CMS system. Det er det system der udvikles mest på, og har for længe siden har overhalet alle konkurrenter. Systemet er meget fleksibelt og kan næsten skræddersys til et hvert formål. Den hyppige opdateringsrate og de mange WordPress udviklere over hele verden gør, at systemet fortsat er med på de nyeste tendenser og trends indenfor web- og SEOteknologi.

Et website er typisk hovedrolleindehaveren i den digitale kommunikation, eller det der kaldes virksomhedens digitale platform. Det er her, at din virksomhed kan skabe sig en online identitet, informere og engagere dine besøgende og naturligvis sælge produkter eller services.

Eksempler på websites

Menu