fbpx

Vækstdrevet Design

Få mere salg fra din hjemmeside

Eller på engelsk “Growth Driven Design”

Hvis din hjemmeside, dit website er en vigtig del af din markedsføring, skal den hele tiden være opdateret og målrettet mod dine kunder og dit salg. Vi har i dag mulighed for at måle på de besøgendes adfærd og brug af dit website. Vi kan efterfølgende optimere på websitet eller på de tilhørende kampagner på eksempelvis Facebook og ad den vej ramme kunderne endnu bedre. Derfor er vækstdrevet design den rigtige vej at gå, hvis du vil have mere ud af dit website.

Vækstdrevet webdesign udvikling

Vækstdrevet webdesign udvikling

Tidligere lavede vi hjemmesider som var det et katalog eller en brochure. Så meget indehold som muligt, pakket pænt ind i fint design. På gaden med det og så bare vente på salget. Så en ny brochure eller et nyt website efter en periode, typisk 1½ – 2 år.

Sådan fungerer det ikke mere. Alt B2B salg starter på nettet og vi bør derfor være knivskarpe i vores kommunikation til kunderne. Nettet giver os til gengæld en fantastisk mulighed for at rette, ændre, tilføje eller slette indhold og altid være 100% korrekte.

Når så hjemmesiden er blevet vores primære salgskanal og vi har alt vores fokus på den, kan vi bedre planlægge vores aktiviteter. Vi får derfor også mulighed for at styre økonomien i vores markedsføring ret præcist. Du får med andre ord styr på udgifterne set i forhold til det salg din hjemmeside giver.

Har du overvejet om det er på tide at få dit website gearet til dette? Har du brug for lidt vejledning omkring vækstdrevet design? Så lad os tage en snak om det. Vi har dyrket konceptet en del og finder det meget spændende.

Nyheder

Så skete det!

Vi ramte plet! Kontorfællesskabet Hovedkontoret i Hillerød, som Lars-B Grafisk er en del af, er officielt åbnet – med en vellykket reception. Torsdag d. 9.…
SEO
Website

Søgemaskineoptimering – Info og tips

Det er ikke tilfældigt, at så mange taler om SEO eller på dansk, søgemaskineoptimering. Det er meget vigtigt, at vi gør vores websites synlige for…
Grafisk design, web, hjemmesider, tryk, Grafisk løsninger
Nyheder

Nyt domicil i Hillerød centrum

Hovedkontoret er flyttet til Slotsgade 49 Lars-B har siden 2015 været en del af kontorfællesskabet “Hovedkontoret” og haft adresse på Helsingørsgade med udsigt til Slottet.…
Menu