fbpx

Lidt at overveje før du går i gang med dit nye website

Lars-B-website-plan
 • Hvordan skaber det værdi?

  Hvad er websitets formål? Er det salg af produkter, kendskab til dig og din forretning, eller noget helt andet? Læg en plan for hvad du vil have ud af sitet.

 • Hvem skal finde dig?

  Hvem er dine kunder, eksisterende og nye? Er der forskellige typer af kunder eller besøgende? Kend din målgruppe.

 • Hvordan skal de finde dig?

  Er det via Social Media kampagner eller almindelige søgninger på nettet? Er du klar på dine søgeord? Den rigtige plan for søgeord er afgørende for at få gode resultater.

 • Hvad tilbyder du?

  Produkter, serviceydelser eller andet. Har du få eller mange produkter? Hvor klart og tydeligt er det beskrevet. Skal der priser på sitet?

Lad os finde svarene sammen

Det kan være en stor beslutning at få en nyt website. Hvem skal jeg vælge til at hjælpe med denne opgave? Markedet er fyldt med leverandører,  pris og kvalitet spænder vidt. Tilbudene er mange. Desværre ser mange billigere websites godt ud på overfladen, men uden at være i stand til at levere det forventede resultat.

Der kræver indsigt og forståelse af brugernes adfærd, at lave et godt website hvor teknik, design og indhold spiller sammen og stemmer overens med sitets formål. Det er her vores erfaring med at levere samlede løsninger, kan hjælpe dig godt på vej. Lad os mødes og se om ikke vi kan hjælpe dig godt på vej.

Lidt om indholdet

“Content is King” er stadig en vigtig rettesnor for det gode website. For ikke så længe siden ville vi gerne lave korte præcise tekster på vores websites, men det har ændret sig. I takt med at vores websites skal være hovedkanal for markedsføring af vores forretning, stiger behovet for godt indhold.

Der er brug for gode historier og forklaringer til at beskrive vores virke.

Samtidigt øges søgemaskinernes evne til at analysere indholdets mængde og kvalitet. Derfor bør vi producere indhold af stadig større kvalitet for at skabe den rigtige opfattelse af vores forretning og vores produkter.

Kan du skrive dine egne tekster er det fint, men det vil være en rigtig god idé at have en tekstforfatter med på sidelinjen. Det som vi selv betragter som godt og velskrevet indhold, er måske ikke helt det samme vores læsere opfatter. Hvis “Content is King” skal niveauet være højt, og udført med en stor forståelse af hvordan google ser din tekst.

Billeder på websitet er også vigtige. Giver de den rigtige opfattelse af dig og din forretning? Skal vi bruge “Stock photos” eller få skudt/taget dine egne billeder?? Vores erfaring fortæller os, at få gode billeder er bedre end mange mindre gode billeder. Lad os i fællesskab lave en fotoplan til dit website og en fotograf der kan hjælpe.

Hvad er SEO og hvorfor er det så vigtigt?

SEO står for Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering. Det er en betegnelse for de aktiviteter, der har med optimering af dit websites tilstedeværelse i søgeresultaterne at gøre. Altså dit websites synlighed i søgemaskinerne: Google, Yahoo, Jubii, Ask.com o.s.v.

For at dine kunder finder dig, din virksomhed eller dine produkter, skal dit website indeholde søgeord, der leder kunderne på rette vej. Altså hvad skriver dine kunder, i Googles søge felt, når de har et problem du kan løse. For at løse dette, er det vigtigt med en plan over søgeord der tydeligt beskriver dig, din virksomhed eller dine produkter.

Hvis en konkurrent i dit marked har bedre SEO på sit website end dig, vil hans side blive vist før og oftere end din. Det vil vi gerne hjælpe med og få dit site til at optræde højt på listen over søgeresultater, når søgninger passer til dit website. Du bør derfor lave en plan over de ord, du gerne vil findes på og så sørge for at bruge dem flittigt i din tekst. En god søgeords plan og det rigtige setup af tekst og overskrifter er en vigtig del af en fornuftig SEO. Dertil kommer navngivning af billeder, sider og filer samt lidt andet teknik som vi tager os af. Disse tiltag vil bringe dig længere frem i søgeresultaterne.

Det er vigtigt at forstå, at brugernes adfærd ændres kontinuerligt og det er vigtigt at holde godt øje med besøgs statistikerne i Google og være klar til at korrigere SEO’en om nødvendigt. Vi skal også huske, at det ikke kun handler om at være øverst på listen men også om at give de rigtige resultater til disse søgninger.

Når vi i Lars-B producerer et nyt website, går vi op i, at du får mest mulig ud af dit website. Derfor er SEO en vigtig del af vores procedure, så vi kan gøre det lidt bedre end vores konkurrenter med de hurtige og billige løsninger.

Søgemaskineoptimering handler i bund og grund om at optimere dit website, til at blive så tilgængeligt og nemt at finde for dine kunder som overhovedet muligt.

Lidt Teknik

Vi arbejder i WordPress. Det kan udvides til rigtigt mange forskellige formål ved hjælp af tilpasninger og ekstramoduler. Du kan efterfølgende selv redigere i websitet, vi underviser dig gerne i dette.

Vi sørger også for:

 • En fornuftig load speed eller hastighed på websitet. Se indlæg om hastighed.
 • Sikkerhed for drift, backup, løbende opdateringer samt forsvar mod hackere.
 • Responsive design. En stadig stigende del af de besøgende på vores websites er via mobil. Det er derfor vigtigt at sørge for, at websitet fungerer optimalt på denne platform.

Lad os mødes

… og i fællesskab lave en plan for dit nye website. Vi har kaffen klar, mødelokalet og energien til at se på opgaven.

Websites produceret af Lars B

Menu