fbpx

Kampagne til byggemarkeder i hele norden

Når en kampagne skal eksekveres på fire sprog med en stram tidsplan, er det godt at være et mindre og agilt bureau, der kan få tingene klaret til tiden. For Stanley Black & Decker laver vi butikskampagner til hele norden, hvor vi designer posters, banners og skilte til formålet.

Vi arbejder naturligvis under fastlagte designmanualer, men vi har frit spil når det handler om billeder og buskaber.  Dem laver vi i tæt samarbejde med den Stanleys nordiske marketingafdeling.

Stanley kampange
Stanley kampange
Stanley kampange

Lars-B og hans Team er blevet en uvurderlig partner for os i den nordiske markedsføring af STANLEY og IRWIN. Lars er god til hurtigt at omsætte de visioner vi har med vores brands til nogle enkle og sælgende POS løsninger, film og online content. Når en kampagne skal eksekveres på fire sprog med en stram tidsplan er der meget som kan gå galt, men de har styr på detaljerne hos Lars-B, og alt kommer sædvanligvis frem til tiden i super kvalitet. Vi anbefaler på det varmeste Lars & Co.

Carl Erik Pedersen

Marketing Manager, HTAS, Nordic Region

Stanley Black&Decker

Stanley-stander-tryksager-LarsB

Lignende cases

Alle cases

Mangler du sparring eller inspiration til din markedsføring?

Vi supergode til at lytte. Er du god til at tale, så slå på tråden, eller book et uforpligtende møde, og lad os høre om dine ideer og behov

Menu

Kontakt

Ring eller skriv
– vi sidder klar til at hjælpe

Slotsgade 49, 1 sal
3400 Hillerød

LinkedIn
Instagram
5151 4414