Case

Nyt website til Fysioterapien i Centrum

Så fik vi det nye website i luften for Fysioterapien i Centrum, hvor vi har haft fokus på at skabe værdi for brugerne. Find nemt info på lige præcis dit problem, og se hvordan du kan få hjælp. Super spændende projekt i tæt samarbejde med Mathilde Forstholm og Fysioterpien i Centrum.

Vi følger websitets udvikling og brug freadrettet, med henblik på fortsat udvikling og forbedringer af indholdet. Se websitet her.

Vi har i flere år ønsket os en rebranding af Fysioterapien i Centrums website. I et tæt samspil med grafisk designer Lars B og kommunikationsrådgiver Mathilde Forstholm har vi fået skabt et nyt og tidsvarende website, hvor vi står meget skarpere i vores visuelle udtryk og ikke mindst den historie, vi i dag fortæller om os selv.

Vi fremstår nu også på websitet som den moderne fysioterapiklinik vi ser os selv som. Høj faglighed i en imødekommende atmosfære. Vi er samtidig på forkant med brugernes behov online og har gennem god sparring fået en unik mulighed for at brande vores erfarne fysioterapeuter gennem den viden og erfaring, vi har bygget op over mange år. Vi har været rigtig godt tilfredse med den rådgivning, vi har fået og tror på, det er den helt rigtig måde for os at opbygge troværdighed og være imødekommende over for nye patienter. For det er netop online, hvor mange møder os første gang”.

Både Lars og Mathilde har arbejdet hurtigt og effektivt og vendt hurtigt tilbage, hvis vi havde problemer med fx opbygningen af tekst til en side på det nye website. Lars og Mathilde er meget behagelige at arbejde sammen med i en proces som at få skabt et nyt tidsvarende website, og de følger op på aftaler og overholder alle deadlines. De varmeste anbefalinger herfra.

Lars-Peter Jensen, Kasper Sander og Thomas Greve
Partnere
Fysioterapein i Centrum