Case

Nymann-hr

Nymann HR skulle have sin visuelle identitet strammet op og tilpasset en mindre ændring i navnet. Derfor skulle vi bruge et nyt logo, nye farver og et nyt website i WordPress. Navnet Nymann er allerede til stede på nettet i en noget anderledes sammenhæng. Det er derfor meget vigtigt til at formidle virksomhedens budskaber klart og tydeligt og hjælpe til med en effektiv SEO. Det nye logo, de nye farver, de lækre billeder taget af Camilla Hey, samt ny tekst fra Mathilde Forstholm, viste hurtigt vejen til det nye website.

Vi er rigtigt glade for resultatet og håber at det gør noget godt for Birgittes forretning. Vi følger naturligvis med på Google Analytics og holder øje med at sitet og SEO performer som det skal.

Læs mere om webdesign og vigtigheden af god SEO lige her.

Nymann-HR website

Jeg blev anbefalet Lars-B til at redesigne det grafiske udtryk i mit firma. Fra starten blev jeg rådet og vejledt omkring min virksomheds identitet og budskaber, så jeg med ro kunne lægge opgaven trygt i Lars’ hænder. Logo, farver og design af websites blev fremvist med et professionelt oplæg, så jeg visuelt kunne mærke, at det her – er det rigtige for mig og mit firma. Undervejs i processen har jeg haft en rigtig god sparring med Lars og er meget tilfreds med det endelige resultat, som mange af mine kunder har rost.

Birgitte Nymann
Ejer
Nymann HR