Case

Helle Birkholm

Identitet og website til Birkholm

Spændende projekt for psykolog Helle Birkholm-Burch, der leverer rådgivning, coaching og sparring.

Vi har i tæt samarbejde med Mathilde Forstholm, bygget en visuel identitet, samt et website til personlig branding og vidensformidling. Vi arbejder fortsat på at udvikle sitet yderligere, og er godt i gang med at planlægge fase 2 af dette projekt. Helle Birkholm-Buch er nu klar til at tage skridtet videre og arbejde med online produkter samt email marketing.

De lækre billeder er taget af Camilla Hey.

Se websitet her: Birkholm

Jeg kontaktede Lars fordi min gamle hjemmeside trængte til fornyelse og et mere professionelt og æstetisk udtryk, der i højere grad afspejler de værdier og den faglighed, som jeg gerne vil stå for.

Troede egentligt bare at siden skulle have et lille “facelift”, men med Lars´ ideer og input blev jeg hurtigt klar over, at jeg hellere ville gå mere gennemgribende til værks. De ønsker jeg selv havde til min hjemmeside, kunne Lars løfte til noget helt andet og meget bedre. Det endte derfor med en mere omfangsrig “makeover”. Med hjælp fra Lars og hans samarbejdspartner, kommunikation eksperten Mathilde Forstholm, har vi i fællesskab fået sendt siden og mine idéer i en helt rigtig og meget mere spændende retning.

Jeg er dybt taknemmelig for den super lækre, unikke og top professionelle hjemmeside, som jeg har fået.

Helle Birkholm-Buch
Ejer
Birkholm