fbpx

Om os

Teamet bag Lars-B

Professionel rådgivning indenfor kommunikation, marketing, foto, design, teknologi og meget andet

Lars-B blev etableret i 2004 af chefdesigner Lars Bechsgaard. Lars er uddannet teknisk tegner, og har arbejdet både som fotograf og UX-designer (User Experience). Lars har over 30 års erfaring med layout og produktion af alle slags tryksager, og har siden 00erne tilføjet webdesigner og digital rådgiver til sit lange cv.

Derudover er Lars medstifter af kontorfællesskabet Hovedkontoret i Hillerød, der tilbyder kontorfaciliteter i inspirerende og professionelle rammer for virksomheder. www.hovedkontoret.co

Sidenhen er grafiker Majbrit Nielsen kommet til for at sikre den lille virksomhed større fleksibilitet og endnu flere designkræfter. Majbrit har over 20 års erfaring med grafisk design og bevæger sig hjemmevant inden for både print og digitale medier, herunder WordPress, som er verdens mest udbredte digitale platform.

Hos Lars-B har vi særligt fokus på digital markedsføring, fordi digital gennemslagskraft er tidens mest effektive markedsføringsværktøj.

Teamet

Skulle det ske, at behovene rækker længere end egne kompetencer, har vi oparbejdet et dygtigt netværk af journalister, fotografer og web-teknikere, der kan springe til med kort varsel.

Grafisk, webdesign, wordpress, tryksager, Hillerød, Logo

Lars Bechsgaard

Ejer, grafiker og digital rådgiver

Majbrit-Nielsen-Grafiker hos Lars-b

Majbrit Nielsen

Grafiker

Menu