fbpx

Så skete det!

Vi ramte plet! Kontorfællesskabet Hovedkontoret i Hillerød, som Lars-B Grafisk er en del af, er officielt åbnet – med en vellykket reception.

Torsdag d. 9. maj var vores nye flotte kontor fyldt med en masse glade kunder, venner og familie til reception i Hovedkontoret. Vi havde glædet os meget til denne dag, så vi kunne vise de nye kreative omgivelser frem, som vi i Lars-B Grafisk skal sidde i fremover.

Tak for alle tilkendegivelserne

Tak for alle de flotte gaver. Tak for jeres deltagelse. Tak for de mange glade hilsener. Det var ganske overvældende og vi er meget glade. Vi håber, at I fortsat vil besøge Hovedkontoret med jævne mellemrum.

Mere luft, giver plads til de store tanker!

Vi er meget stolte af vores nye lyse lokaler midt i Hillerød centrum, hvor vi nu har plads til at udfolde endnu mere kreativitet og vækst. Vi har nu fået større borde, så vi kan boltre os med notater, skitser og en fyldt kaffekop. Vores nye mødelokale er en dejlig mulighed for, uforstyrret, at sidde med kunderne og gennemgå deres behov for markedsføring. Så kan vi få styr på de digitale medier eller tryk til deres forretning der er brug for. Eller måske en helt ny visuel identitet der kan få forretningen markedsført rigtigt.

Vi hører hvad du siger

Vores måde at arbejde på er at prioritere tillid og kommunikation med dig. Men også at rådgive og komme med konstruktive forslag, så det bliver den rigtige løsning første gang. Vi sørger for, under hele processen, at informere om, hvad der sker og hvilke resultater det skaber for dig og din forretning. Med den filosofi i Lars-B Grafisk oplever vi, at det oftest ender i et udvidet samarbejde mellem dig og os.

Der er også plads til dig!

Men ikke nok med det, så er vores kontor et kontorfællesskab. Hos kontorfællesskabet Hovedkontoret er målet at vokse endnu mere. Så derfor er der plads til flere kreative, selvstændige kollegaer. Vi har ”fast plads” hvor du får dit eget hæve-sænkebord, stol og reol, hvor du har din base.

Vi har også ”flyverplads”, hvis du ikke har behov for et kontor hver dag. Der er adgang til fælles køkken og mødelokale samt en plads i kontorets åbningstid.

Se mere på Hovedkontoret

Få mere salg fra din hjemmeside
Website

Vækstdrevet Design

Eller på engelsk “Growth Driven Design” Hvis din hjemmeside, dit website er en vigtig del af din markedsføring, skal den hele tiden være opdateret og…
Mundbind, Coronakrise
Nyheder

Coronakrise og hvad så?

Coronakrisen raser og påvirker os alle på mere eller mindre dramatisk vis. Verden og vores sædvanlige levevis er rystet, skrammet og skubbet til. Jeg tror,…
SEO
Website

Søgemaskineoptimering – Info og tips

Det er ikke tilfældigt, at så mange taler om SEO eller på dansk, søgemaskineoptimering. Det er meget vigtigt, at vi gør vores websites synlige for…