fbpx

Højere website hastighed

Wordpress, større hastighed på din hjemmeside

4G – snart 5G og fiberforbindelser med mere

Vi får stadig højere hastighed på vores internetforbindelser. Af samme grund ser vi efterhånden flere websites fulde af video og store billeder. For en webdesigner er det dejligt, at vi kan bruge stadig mere og bedre grafik til at lave spændende designs på nettet.

Her må jeg dog lige advare lidt. For samtidigt med at den høje hastighed er stadig mere udbredt, er der dog også tydelige tegn på at den gennemsnitlige bruger af vores websites, er blevet stadig mere utålmodig.

Statistikkerne viser en tydelig tendens til kortere besøgstider, set i forhold til tekstmængden. Det er lækkert med store flotte billeder, baggrunde, billedkarruseller og videoer på vores websites. Det belaster bare load tiderne ganske meget.

Et billede der er lavet rigtigt til eksempelvis at fylde en af to kolonner på en side, fylder måske 20-25 kb eller mindre. Hvor imod et fuldskærmsbillede til en stor designer skærm fylder 500-800 kb eller mere. Det bremser dit website ganske meget. Det betyder ikke, at vi bare skal fjerne alt den lækre grafik for at få hurtigere sites, men det er vigtigt, at vi tænker os om. Forskellige sites har forskellige behov for kommunikation. Det er vigtigt at vi indretter os rigtigt i forhold til opgaven og målgruppen.

Højere website hastighed på din hjemmeside

Har du et website, der trænger til en gennemgang og en hastigheds test, så ring eller send os et par ord om dit behov. Så ser vi på det og kommer med løsningsforslag hvis nødvendigt.

Læs mere her

Mundbind, Coronakrise
Nyheder

Coronakrise og hvad så?

Coronakrisen raser og påvirker os alle på mere eller mindre dramatisk vis. Verden og vores sædvanlige levevis er rystet, skrammet og skubbet til. Jeg tror,…
Nyheder

Så skete det!

Vi ramte plet! Kontorfællesskabet Hovedkontoret i Hillerød, som Lars-B Grafisk er en del af, er officielt åbnet – med en vellykket reception. Torsdag d. 9.…
SEO
Website

Søgemaskineoptimering – Info og tips

Det er ikke tilfældigt, at så mange taler om SEO eller på dansk, søgemaskineoptimering. Det er meget vigtigt, at vi gør vores websites synlige for…