fbpx

Højere website hastighed

Wordpress, større hastighed på din hjemmeside

4G – snart 5G og fiberforbindelser med mere

Vi får stadig højere hastighed på vores internetforbindelser. Af samme grund ser vi efterhånden flere websites fulde af video og store billeder. For en webdesigner er det dejligt, at vi kan bruge stadig mere og bedre grafik til at lave spændende designs på nettet.

Her må jeg dog lige advare lidt. For samtidigt med at den høje hastighed er stadig mere udbredt, er der dog også tydelige tegn på at den gennemsnitlige bruger af vores websites, er blevet stadig mere utålmodig.

Statistikkerne viser en tydelig tendens til kortere besøgstider, set i forhold til tekstmængden. Det er lækkert med store flotte billeder, baggrunde, billedkarruseller og videoer på vores websites. Det belaster bare load tiderne ganske meget.

Et billede der er lavet rigtigt til eksempelvis at fylde en af to kolonner på en side, fylder måske 20-25 kb eller mindre. Hvor imod et fuldskærmsbillede til en stor designer skærm fylder 500-800 kb eller mere. Det bremser dit website ganske meget. Det betyder ikke, at vi bare skal fjerne alt den lækre grafik for at få hurtigere sites, men det er vigtigt, at vi tænker os om. Forskellige sites har forskellige behov for kommunikation. Det er vigtigt at vi indretter os rigtigt i forhold til opgaven og målgruppen.

Højere website hastighed på din hjemmeside

Har du et website, der trænger til en gennemgang og en hastigheds test, så ring eller send os et par ord om dit behov. Så ser vi på det og kommer med løsningsforslag hvis nødvendigt.

Læs mere her

Vi får stadig højere hastighed på vores internetforbindelser. Af samme grund ser vi efterhånden flere websites fulde af video og store billeder. For en webdesigner er det dejligt at vi kan bruge stadig mere og bedre grafik, til at lave spændende designs på nettet.

Her må jeg dog lige advare lidt. For samtidigt med at den høje hastighed er stadig mere udbredt, er der dog også tydelige tegn på at den gennemsnitlige bruger af vores websites, er blevet stadig mere utålmodig.

Statistikkerne viser en tydelig tendens til kortere besøgstider, set i forhold til tekstmængden. Det er lækkert med store flotte billeder, baggrunde, billedkarruseller og video på vores websites. Det det belaster loadtiderne ganske alvorligt.

Et billede der er lavet rigtigt til, eksempelvis at fylde en af to kolonner på en side, fylder måske 20-25 kb eller mindre. Hvor imod et fuldskærmsbillede til en stor designer skærm fylder 500-800 kb eller mere. Det er vel klar for enhver, at det bremser dit website ganske alvorligt. Det betyder naturligvis ikke at vi bare skal fjerne alt den lækre grafik for at få hurtigere sites, men det er vigtigt at vi tænker os om. Forskellige sites har forskellige behov for kommunikation. Det er vigtigt at vi indretter os rigtigt i forhold til opgaven og målgruppen.

Andre bloginlæg

Lignende inlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu