fbpx
Grafisk design Lars-B

Grafisk design

Vi leverer kreative grafiske løsninger til både trykte og digitale medier, herunder hjemmesider, SoMe, digitalt design og video. Vores mål er at skabe visuelle universer, der fremstår stringente, fleksible, og som styrker virksomhedens brand både nu og i fremtiden. Gennem hele processen er det dig og dit brand, som er i centrum, og vi tager gerne en ekstra kop kaffe, for at få alle detaljer på plads.

Farver, billeder og typografi

Uanset om du har brug for et logo, et visitkort, en roll-up, en tryksag, et komplet website eller noget andet, så er der brug for grafisk design. Når der skal vælges farver, billeder, illustrationer eller typografier kræver det et skarpt grafisk øje og det har vi. Vi hjælper dig med at opnå den bedste løsning til dine opgaver og give dig et godt ansigt udadtil. Det handler om den rette balance mellem tekst og det visuelle udtryk. Det er derfor vi kalder det for visuel kommunikation.

Visuel kommunikation

Der kommunikeres forskelligt, til forskellige målgrupper eller emner. Derfor er der brug for en visuel identitet, altså et unikt og ensartet udtryk til dit brand, din virksomhed og dine produkter. Identiteten er et vigtigt redskab når noget skal placere sig godt på markedet. En visuel identitet er et samspil mellem alle grafiske elementer, altså logo, farver, billeder og typografi. En god identitet giver dine kunder et klart bilede af dit brand, din virksomhed og dine produkter. Vi køber jo ind med øjnene, så den visuelle kommunikation er meget vigtig.

Vi hjælper dig med:

Et logo – der tydeligt viser hvem du, din virksomhed eller dine produkter er

De rigtige Farver – har forskellige virkninger hos beskueren og er vigtigt for dit udtryk

Billeder – der siger det hele og sender de rigtige signaler

Illustrationer – der underbygger budskaberne præcist

Typografi – der passer til din profil og understøtter læseoplevelsen

Et godt team

Hvis opgaven kræver det, har vi adgang til et stærkt felt af erfarne fotografer, kommunikationseksperter, tekstforfattere og programmører, der får tingene til at lykkes.

Mangler du sparring eller inspiration til din markedsføring?

Vi supergode til at lytte. Er du god til at tale, så slå på tråden, eller book et uforpligtende møde, og lad os høre om dine ideer og behov

Menu

Kontakt

Ring eller skriv
– vi sidder klar til at hjælpe

Slotsgade 49, 1 sal
3400 Hillerød

LinkedIn
Instagram
5151 4414