fbpx
Ingen kommentarer

Et år er pludselig gået

Lars-B, Grafisk design, Hillerød, Slotsgade 49, 3400, Lars Bechsgaard, Majbrit Nielsen

Det er nu 1 år siden Lars-B grafisk ansatte Majbrit

Efter i mange år at have klaret alting selv (pyh!), valgte jeg at overgive mig, kaste håndklædet i ringen og erkende, at det var for anstrengende altid at skulle tage sig af det hele selv. Et hurtig tilfældigt møde med Majbrit på gaden, blev pludselig til en idé om at starte noget samarbejde op i Lars-B. Efter lidt startvanskeligheder som arbejdsgiver, blev det hurtigt klart for mig, at her var noget der kunne bruges og noget der kunne gøre noget godt for mig og min forretning. Majbrit har stor erfaring som grafiker, og det er gået nemt med at finde et fælles fodslag for designarbejdet i mit firma.

Et år er gået, med lynets hast, og der er produceret bunker af tryksager, annoncer, udstillings materiel, websites og meget mere. Det gode samarbejde er blevet meget effektivt og vi arbejder målrettet på at fortsætte den gode stime af løste opgaver. Vi arbejder stenhårdt på fortsat at udvikle forretningen, hinanden og vores kompetencer, så vi er godt rustet til fremtiden.

Læs om Lars-b´s grafisk design bureau profiler.

Det forløbne år har været sjovt, produktivt og givende. Lad os fortsætte med at skubbe Lars-B i den retning. Det bliver kun sjovere.

Andre bloginlæg

Ikke kategoriseret

Lignende inlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu